Tariffkonferanser for tillitsvalgte i stat 2019

I etterkant av tariffoppgjøret 2019, vil Akademikerne gjennomføre sine årlige regionale kurs i Hovedtariffavtalen. Vi oppfordrer deg som tillitsvalgt til å melde deg på et kurs i nærheten av deg.

Akademikernes Hovedtariffavtale har nå virket noen år, og vi har gradvis endret og justert lønns- og forhandlingssystemet.

Vi vil i de regionale kursene gi en innføring i Hovedtariffavtalens relevante bestemmelser for lokale forhandlinger, og vi vil i tillegg gå nærmere inn på hvilke muligheter som ligger i vårt lønns- og forhandlingssystem.

Vi vil belyse og gi en innføring i hvilket spillerom dere har lokalt, innenfor vårt system.

Kurset legger opp til en praktisk tilnærming.

Mer informasjon og lenke til påmelding finnes her: http://akademikerne.event123.no/Tariffkonferanse2019/

Konferanser i 2019

Deltakelsen på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise og opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt, må avtales med egen medlemsforening.

Slike utgifter skal etter avholdt kurs sendes egen medlemsforening for refusjon. Frist for innsendelse av slike utgifter er 14 dager etter kurset.
Reiseregningsskjema fra egen medlemsforening bør benyttes.

Det bes om påmelding til det kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet.

Påmelding snarest mulig.

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

Vår

Oslo Onsdag 5. juni Hotel Bristol