Regionale tariffkurs i KS-området 2021

Vil du lære mer om lokale forhandlinger? Tillitsvalgte i Akademikerne kommune kan delta gratis på regionale tariffkurs.

Deltakelse på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise, opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt må avklares med Psykologforeningen. Utgifter skal etter avholdt kurs sendes medlemsforeningen for refusjon. Frist for innsendelse er 30 dager etter kurset. Det bes om påmelding til kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet ditt. Deltakelse på kurs andre steder i landet må avklares med Psykologforeningen i forkant.

For program og påmelding:  https://events.provisoevent.no/web-sites/b609fd5e-2c2a-4f47-92df-ed2df5306b71/Velkommen

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.

Vår

Digital konferanse   Torsdag 27. mai Zoom