Tariffkonferanser for tillitsvalgte i stat 2021

I etterkant av tariffoppgjøret 2020, vil akademikerne gjennomføre sine årlige regionale kurs i Hovedtariffavtalen. Vi oppfordrer deg som tillitsvalgt til å melde deg på kurs i nærheten av deg.
Akademikernes Hovedtariffavtale har nå virket noen år, og vi har gradvis endret og justert lønns- og forhandlingssystemet.
Vi vil i de regionale kursene gi en innføring i Akademikernes lønns- og forhandlingssystem. Vi vil gjennomgå i Hovedtariffavtalens relevante bestemmelser for deg som tillitsvalgt i lokale forhandlinger, og vi vil i tillegg belyse hvilket handlingsrom dere har lokalt.

Kurset legger opp til en praktisk tilnærming.

Mer informasjon og lenke til påmelding finnes her:   https://events.provisoevent.no/web-sites/b609fd5e-2c2a-4f47-92df-ed2df5306b71/Velkommen

Konferanser i 2021

Deltakelsen på kursene er gratis. Utgifter i forbindelse med reise og opphold og eventuelt dekning av tapt arbeidsinntekt, må avtales med egen medlemsforening.

Slike utgifter skal etter avholdt kurs sendes egen medlemsforening for refusjon. Frist for innsendelse av slike utgifter er 30 dager etter kurset.
Reiseregningsskjema fra egen medlemsforening benyttes.

Det bes om påmelding til det kurset som arrangeres nærmest hjemstedet/arbeidsstedet.

Påmelding snarest mulig.

En automatisk bekreftelse blir sendt etter påmelding.