Innføringskurs for psykologer
i kommunale helse- og omsorgstjenester

Anette Clausen
7.200,00 for medlemmer
14.400,00 for ikke medlemmer
09.03.2020
Logg deg inn for å få medlemspris.

Psykologer i kommunale helse- og omsorgstjenester

Målsetting

• Innføringskurset vil gi kunnskap om kommunen som arbeidsplass for psykologer, om myndighetenes føringer, om viktige juridiske rammebetingelser og ulike måter å ta psykologers kompetanse i bruk på i kommunale tjenester.
  • Kurset vil også gi innblikk i viktige nettverk og ressurser samt være en nettverksskapende arena i seg selv. Hovedinnretningen er knyttet til nytt lovkrav i Helse- og omsorgstjenesteloven om psykologkompetanse fra 2020. Det vil være rikelig tid til erfaringsutveksling og drøfting av problemstillinger i plenum.

Temaer på kurset

• Samfunnsoppdraget til psykologer i kommunale tjenester
  • Konkret om roller og oppgaver som psykolog i kommunen
  • Hvordan bruke psykologen i en forebyggende tjeneste for barn og unge
  • Psykolog i kommunen, på lag med loven
  • Psykologisk lavterskeltilbud i en stor kommune vs psykologfaglig arbeid i 6 små kommuner
  • Ressurser og nettverk

Felix konferansesenter, Bryggetorget 3, Aker Brygge

09:00-17:00 begge dager

Kurset er godkjent som 16 timers vedlikeholdsaktivitet.

Last ned program for kurset her

Kurs: 11320, Innføringskurs for psykologer i kommunale helse- og omsorgstjenester