Halstead-Reitan metoden

7.300,00 for medlemmer
7.300,00 for ikke medlemmer
04.10.2021

Logg deg inn for å få medlemspris

Psykologer og psykologspesialister

Målsetting

Etter kurset behersker deltakere å administrere, skåre og tolke Halstead-Reitans testbatteri for et bredt spekter av nevropsykologiske problemstillinger for alle aldersgrupper. De kjenner og forstår metodens grunnleggende rasjonale, dens styrke og dens begrensninger.

Innhold

• HRB historikk: idé, utvikling, bruk. Hvorfor ble akkurat denne metoden så utbredt? Hva er dagens situasjon og tanker om fremtiden.
  • Administrasjon Barn og Voksne. Spesielle hensyn og unntak.
  • Skåring. GNDS. Trites, Wisconsin, Heaton normer.
  • Resultater og Tolkning. Ulike systemer presenters
  • Kliniske syndromer og eksempler. Barn og voksne.
  • Kurset er hovedsaklig en work-shop som har som siktemål å bygge opp og støtte opp under kliniske ferdigheter.
  • Deltakere kan ta med egne saker for drøfting.

0900-1700 alle dager

Kurs: 11921, Halstead-Reitan metoden