Emosjonsfokusert terapi (Fulltegnet)

7.300,00 for medlemmer
7.300,00 for ikke medlemmer
07.10.2021

Logg deg inn for å få medlemspris

Introduksjon til Emosjonsfokusert Terapi (EFT) - teoretisk forankring og terapeutiske intervensjoner. Ferdighetstrening, opplevelsesbaserte øvelser og undervisning med utgangspunkt i terapivideo.

Målgruppe

Psykologer som jobber med individualterapi. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper om EFT.

Innhold

Kurset gir en kort innføring i teoretisk forankring og forskningsgrunnlag for EFT, mens hovedfokus blir på klinisk og praktisk innføring i Emosjonsfokusert terapi. Lær de viktigste empatiske intervensjonene og tren på terapeutiske mikroferdighetene i metoden. Vi gjennomgår også de to mest sentrale intervensjonene i EFT, som er 'stol-arbeid' i uoppgjorte forhold og selvkritisk splitt.

Målsetting

Praktiske ferdigheter for å jobbe opplevelsesbasert med endring av følelser i terapi.
Konkrete intervensjoner som kan integreres og anvendes i egen praksis.

Kurset godkjennes som vedlikeholdsaktivitet med 16 timer.

0900-1700 alle dager

Kurs: 11221, Emosjonsfokusert terapi (Fulltegnet)