Emosjonsfokusert terapi (Fulltegnet)

6.000,00 for medlemmer
12.000,00 for ikke medlemmer
12.10.2020

Logg deg inn for påmelding

Les om regler for av-/påmelding og fravær

Introduksjon til Emosjonsfokusert Terapi (EFT) - teoretisk forankring og terapeutiske intervensjoner. Ferdighetstrening, opplevelsesbaserte øvelser og undervisning med utgangspunkt i terapivideo.

Målgruppe

Psykologer som jobber med individualterapi. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper om EFT.

Innhold

Kurset gir en kort innføring i teoretisk forankring og forskningsgrunnlag for EFT, mens hovedfokus blir på klinisk og praktisk innføring i Emosjonsfokusert terapi. Lær de viktigste empatiske intervensjonene og tren på terapeutiske mikroferdighetene i metoden. Vi gjennomgår også de to mest sentrale intervensjonene i EFT, som er 'stol-arbeid' i uoppgjorte forhold og selvkritisk splitt.

Målsetting

Praktiske ferdigheter for å jobbe opplevelsesbasert med endring av følelser i terapi.
Konkrete intervensjoner som kan integreres og anvendes i egen praksis.

Om kurslederne

Anne Hilde Vassbø Hagen og Vanja Hjelmseth er psykologer ved Institutt for Psykologisk Rådgivning (IPR) og Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT)

Kurset godkjennes som vedlikeholdsaktivitet med 16 timer.

kl 0900-1700 alle dager