Forståelse, utredning og tiltak ved kognitive
vansker hos barn og unge

19120
07.09.2020
08.09.2020
Kristin Moldjord
7.200,00 for medlemmer
14.400,00 for ikke medlemmer
03.08.2020

Logg deg inn for å få medlemspris

For deltakelse i dette programmet kreves gjennomført obligatorisk kurs i barne- og ungdomspsykologi, familiepsykologi, habiliteringspsykologi, rus- og avhengighetspsykologi eller samfunns- og allmennpsykologi.
Valgfritt program og obligatoriske kurs kan ikke gjennomføres samtidig.

Påmelding gjøres til 1.samling, og det er bindende påmelding til alle fire samlingene i programmet.

Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For valgfritt program betyr det at du må ha mer enn 30 timer veiledning, 32 timer kurs og 6 månders praksis samtidig.

Du er selv ansvarlig for at du er i godkjent praksis og i veiledning samtidig som du går på kurs. Privatpraksis er ikke godkjent i spesialistutdanningen.
Send epost til: spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no for ytterligere informasjon.

Målgruppe

Målgruppen for dette programmet er psykologer som arbeider med barn og unge og som har gjennomført fellesprogrammet og obligatoriske kurs i barne- og ungdomspsykologi, familiepsykologi, habiliteringspsykologi, rus- og avhengighetspsykologi eller samfunns- og allmennpsykologi.

Det forutsettes at man jobber med barn eller ungdom som har sammensatte tilstander hvor kognitive avvik forekommer, og hvor kognitive funksjonsvurderinger er aktuelt.

Programmet er også egnet som vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister, og da gjelder ikke krav til veiledning og praksis. Psykologspesialister kan søke om å delta på hele, eller deler av det valgfrie programmet som vedlikeholdsaktivitet. Søknad sendes kurs@psykologforeningen.no. Vi gjør oppmerksom på at deltakere som skal ha programmet til sin spesialitet har førsteprioritet.

Se målbeskrivelsen her -  Målbeskrivelse

Samling 1: Nevroutvikling

Etter samlingen skal psykologen ha fått økt kunnskap om:

• Nevrokognisjon, oppdatert iht. nyere forskning
  • Hjernens utvikling
  • Anamneseopptak med fokus på nevrokognitiv utvikling
  • Kognitiv fungering og psykiske symptomer ved sentrale nevrologiske lidelser og tilstander

Om kursleder:

Kristin Moldjord er spesialist i barne og ungdomspsykologi (2007), og klinisk nevropsykologi (2010). Hun har jobbet som psykolog siden 1997 og er nå enhetsleder for autisme, nevro og bup- cl team i BUPA Bodø.

Tid: kl. 0900-1700 begge dager.

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
07.09.20
1. samling
19120