Alvorlig og sammensatt problematikk

7.000,00 for medlemmer
14.000,00 for ikke medlemmer
22.04.2019

Les om valgfrie program godkjent til spesialitetene

4. samling - Klinisk samling

Deltakerne leverer inn eksempler fra praksis. Målet med samlingen er å bidra til at psykologene ser sammenhenger mellom utfordringer i klinisk praksis og de spesifikke kunnskapene som undervisningen på programmet har gitt. Samlingen vil også gi psykologen økt trygghet i å presentere kliniske utfordringer for arbeidet med pasienter med personlighetsforstyrrelser, vold, aggresjonsproblematikk og rusmiddelavhengighet.

.

• Psykologen må ha gjennomført det obligatoriske programmet for rus- og avhengighetspsykologi
  • Psykologspesialister kan søke opptak til kursene som vedlikehold