Arbeidspsykologi:

7.000,00 for medlemmer
14.000,00 for ikke medlemmer
04.04.2019

Logg deg inn for å få medlemspris

Du melder deg kun på til 1. samling, du vil da automatisk være påmeldt alle 4 samlingene på programmet.

Kursavgift i 2019 kr 3500 per dag, og faktura sendes per samling.

Det valgfrie programmet kan ikke tas parallelt med det obligatoriske.

Målgruppe:

Psykologer som ønsker å jobbe med å:

• Forebygge sykefravær og frafall fra arbeidslivet
  • Bidra til inntreden og tilbakeføring til arbeidslivet

Psykologspesialister kan søke om å på delta på hele, eller deler av det valgfrie programmet som vedlikeholdsaktivitet. Det stilles da ikke krav til praksis og veiledning. Søknad sendes  kurs@psykologforeningen.no
Vi gjør oppmerksom på at deltakere som skal ha programmet til sin spesialitet, har førsteprioritet.

Målbeskrivelse valgfritt program arbeidspsykologi

Målsetting:

Målet med programmet(4 samlinger på til sammen 64 timer over ett år) er å øke deltakernes forutsetninger for å kombinere forskningsbasert kunnskap, klinisk ekspertise, pasientens ønskemål i tråd med prinsipperklæringen om evidensbasert praksis og i lys av den konkrete yrkesutøvelsen. Kursene skal gi økte forutsetninger for å beskrive, analysere og begrunne valg av tilnærminger i praksis. Kursene skal også gi psykologene forutsetning for å samarbeide tverrfaglig og tverretatlig.

Etter samlingen vil psykologene kjenne til arbeidspsykologiske tjenester som ytes til individer med psykiske og sammensatte helseplager. Psykologene vil få økt innsikt i hvordan psykologer yter arbeidspsykologiske tjenester overfor virksomheter. Psykologene vil få økt kjennskap til hvilke lover som gjelder for tjenestene.

Etter samlingen skal deltakerne ha kunnskap om:

• Rammer for arbeidspsykologens virksomhet
  • Betydning av arbeid for psykisk helse
  • Faktorer som fremmer og hemmer arbeidsdeltakelse
  • Ulike former for arbeidspsykologisk praksis

Tid: kl 0900-1700 alle dager

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr