Voksenpsykologi:

7.300,00 for medlemmer
14.600,00 for ikke medlemmer
07.01.2021

Logg deg inn for å få medlemspris

For å kunne starte på de obligatoriske kursene til spesialiteten i voksenpsykologi må du ha fullført alle fire samlingene i Fellesprogrammet.
Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For obligatoriske kurs betyr det at du må ha mer enn 60 timer veiledning, 48 timer kurs og 1,5 års praksis samtidig.
Du er selv ansvarlig for at du er i godkjent praksis og i veiledning samtidig som du går på kurs.

Vi gjør oppmerksom på at privatpraksis ikke godkjennes i spesialistutdanningen. Dette gjelder om man jobber som selvstendig næringsdrivende i form av enkeltpersonforetak, ansatt i eget aksjeselskap eller inngår i kontorfellesskap. Ta kontakt med spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no for nærmere informasjon.

I henhold til spesialitetens målbeskrivelse skal de obligatoriske kursene på 96 timer gjennomføres over minimum 18 mnd. Kursene skal ha en jevn spredning over perioden, jf. krav om samtidighet i praksis, veiledning og kurs. Du er selv ansvarlig for å passe på at kursene ikke gjennomføres på kortere tid.
Obligatoriske kurs og valgfritt program kan ikke gjennomføres samtidig.

Kurset skal gi psykologen økte forutsetninger for å utrede og behandle affektive lidelser og angstlidelser. Det forventes at hovedvekt legges på lidelsene med hyppigst forekomst.

Forventet læringsutbytte:

Kjennskap til spesifikke utredningsmetoder og sentral differensialdiagnostikk for affektive lidelser og angstlidelser
Kunne vurdere indikasjon for valg av ulike behandlingstilnærminger
Kunnskap om spesifikke behandlingsmetoder
Kunne evaluere effekt av behandlingen

Målbeskrivelse voksenpsykologi

Utfyllende bestemmelser voksenpsykologi

Tid:kl 0900-1700 begge dager

Avmeldingsfrist 5 uker før kursstart

Du må selv melde deg på hvert av de 6 obligatoriske kursene til spesialiteten i voksenpsykologi

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
Kurs 1