Voksenpsykologi:

Inga Medne/ Lars Andreas Kvisle
Pris annonseres senere
21.01.2021

Logg deg inn for å få medlemspris

• For å kunne starte på de obligatoriske kursene til spesialiteten i voksenpsykologi må du ha fullført alle fire samlingene i Fellesprogrammet.
  • Obligatoriske kurs og valgfritt program kan ikke gjennomføres samtidig.
  • Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For obligatoriske kurs betyr det at du må ha mer enn 60 timer veiledning, 48 timer kurs og 1,5 års praksis samtidig.
  • Du er selv ansvarlig for at du er i godkjent praksis og i veiledning samtidig som du går på kurs.
  • Privatpraksis er ikke godkjent i spesialistutdanningen.
  • I henhold til spesialitetens målbeskrivelse skal de obligatoriske kursene på 96 timer gjennomføres over minimum 18 mnd. Kursene skal ha en jevn spredning over perioden, jf. krav om samtidighet i praksis, veiledning og kurs. Du er selv ansvarlig for å passe på at kursene ikke gjennomføres på kortere tid.
  • Send epost til: spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no dersom du er i tvil.

Målsetting

Kurset skal gi psykologen økte forutsetninger for å ivareta ansvaret til psykologspesialister i voksenpsykologi.

Forventet læringsutbytte

• Kunnskap om hvordan ivareta veiledningsansvaret, herunder skikkethetsvurdering
  • Kunnskap om evaluering av egen praksis, egenutvikling og forebygging av utbrenthet hos psykologer
  • Kunnskap om samarbeid på systemnivå