Psykologprisen 2019

Pris annonseres senere
18.04.2019

Invitasjon til mottakelse og utdeling av Psykologprisen 2019

I anledning Festspillkursene i Bergen vil Norsk psykologforening også i år dele ut Psykologprisen i Bergen. Datoen er 23. mai.

Vi ønsker alle festspillkursdeltakere hjertelig velkommen til prisseremoni, utdeling og mottakelse. Det blir servering av mat og drikke, med anledning til å møte kollegaer til sosialt samvær.

Hensikten med Psykologprisen er å fremheve psykologers verdifulle bidrag til allmennheten og samfunnet. Prisen er opprettet for å belønne psykologer som med personlig engasjement og ekstraordinær arbeidsinnsats bidrar til å hjelpe og utvikle personer og/eller organisasjoner.

Til grunn for alt psykologarbeid ligger kunnskap om menneskers følelser, tanker og handlinger. Psykologer er representert på mange ulike samfunnsområder, og selv om arbeidet har ulik karakter, er målet alltid det samme: Å forbedre menneskers livskvalitet, samt ivareta menneskelige ressurser.

Hvem som får Psykologprisen 2019 forblir en hemmelighet frem til vi møtes på Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen, 23. mai kl 1900. Deltakeravgiften er kr 0,- og det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på her.

Arrangementet er for deltakere på Festspillkursene og medlemmer av Psykologforeningen i Hordaland.

"Først-til-mølla"-prinsippet gjelder, så ikke vent for lenge - velkommen!

Kurs: 93019, Psykologprisen 2019