Fagdag for psykologledere 2022 (fulltegnet)
Hvordan kan psykologlederen bidra til å styrke kvaliteten i psykisk helsevern?

15.03.2022
Kim E. Karlsen/Lars J. Berglund/Per A. Straumsheim
Pris annonseres senere
08.02.2022

Psykologforeningen inviterer

til dialog med ledere i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling. Målet med dagen er å diskutere utfordringer og muligheter knyttet til kvalitet i tjenesten. Hvordan ser dette ut fra ditt perspektiv.

Du får informasjon om hvordan Psykologforeningen arbeider med kvalitet ut fra et fagpolitisk ståsted: Hvordan stiller du deg til psykologforeningens strategier? Hvilke løsninger og tilnærminger engasjerer deg? Hva trenger du for å kunne drive god ledelse og hvordan kan psykologforeningen bidra til dette?

Fra programmet:

• Psykologforeningens strategi for å styrke kvaliteten i spesialisthelsetjenesten.
  • Søkelys på temaet "Kvalitet i tjenestene"
  • Psykolog og leder i spesialisthelsetjenesten - spesielt egnet for å fremme kvalitet?
  • Søkelys på lederens bidrag til bedret kvalitet
  • Hvordan kan Psykologforeningen bidra mer?

Ledelse av dagen:

Fagsjef Kim Edgar Karlsen, samt spesialrådgiverne Lars Jørgen Berglund og Per A Straumsheim deltar fra psykologforeningen

Fagdagen godkjennes som 6 times vedlikeholdsaktivitet

.

Dato/tid: 15. mars 2022 kl 1000-1600 (registrering fra kl 0915)

Sted: Grand hotell, Karls Johans gate 31, Oslo

Deltakeravgift: Gratis