Årsmøtekonferanse Norsk Nevropsykologisk forening

20.11.2020
13.11.2020

Logg deg inn for å få medlemspris

.

Nedstengningen av Norge i forbindelse med Coronapandemien har ført til at vi har måttet endre planene for årets årsmøtekonferanse.
Det planlagte møtet i Trondheim har vi måttet utsette, men nedstengningen har gitt oss muligheten til å gjøre noe nytt og spennende, - nemlig å arrangere en mer klinisk orientert dagskonferanse med det vi håper er svært relevante temaer.

Årsmøtekonferansen blir på Clarion Hotell "The Hub" i Oslo fredag 20. november.
Alle nødvendige smitteverntiltak vil bli ivaretatt naturligvis.

Det vil også være mulig å melde seg på for digital deltagelse via Zoom.
Om du ønsker å delta digitalt via Zoom må du notere dette i påmeldingsskjemaet under "Annen informasjon"

Lenke til elektronisk deltagelse på årsmøtet vil gjøres tilgjengelig noen dager før møtet.

.

Etter det faglige programmet vil det avholdes årsmøte i foreningen. På vår hjemmeside vil du kunne finne beretning, saksliste og innstilling fra valgkomiteen. Noe er som før: Det vil også i år bli årsmøtemiddag, men vi holder den nødvendige avstand!

Last ned program her

Priser:
kr 1000,- for deltagelse på "The Hub"
kr 400,- for deltagelse via Zoom
Festmiddag: kr 750,- for medlemmer i NNF, kr 1200,- for ikke-medlemmer, ønsker du å delta på Festmiddagen må du krysse av for dette i påmeldingsskjemaet.

Hilsen Styret i NNF

Kurs: 92420, Årsmøtekonferanse Norsk Nevropsykologisk forening