Siri Gullestad og Sissel Gran

Samtale om lidenskap og begjær  

Siri Gullestad og Sissel Gran kommer til Psykologkongressen for å snakke om kjærlighet, tilknytning, lyst og begjær. De har møttes i tekst over disse temaene, men nå møtes de til samtale om dette “noe” i mennesket som kan utfordre både vår fornuft og vårt tilknytningsbehov. Begge mener at terapeuter trenger en dypere erkjennelse av at mennesket er en vandrende motsetning som på den ene siden trekkes mot det kjente og trygge men også trigges av det fremmede og farlige. Dette blir en samtale med utgangspunkt i fag, teori og klinisk erfaring, med innsmett av skjønnlitterære betraktninger.

Sissel Gran er psykologspesialist og har vært terapeut fra 1979. Hun har mange års erfaring fra psykisk helsevern og har drevet egen privatpraksis for par og enkeltpersoner i Oslo fra 1997. Sissel har vært avisskribent fra 1993 og skriver nå i VG HELG og i Morgenbladet og drifter podkasten «Kjærlighetspodden» sammen med Catrin Sagen. Sissel er forfatter av flere bøker om parforhold og holder foredrag om ulike tema knyttet til relasjoner, kjærlighet, samlivsbrudd og aldring.

Siri Gullestad er dr. philos., og professor emeritus i klinisk psykologi fra Universitetet i Oslo. Siri er psykoanalytiker, læreanalytiker og veileder, og har lang praksis som psykoterapeut. Siri er forfatter av en rekke bøker og artikler innen det psykoanalytiske fagfeltet. Hun har tidligere vært instituttbestyrer på Psykologisk institutt og president i Norsk Psykoanalytisk Forening. Siri har de siste 14 år undervist i psykoanalytisk terapi i Kina.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.