Opphør av unntak for krav til fysiske møter i forbindelse med digital veiledning

Psykologforeningen gjeninnfører krav til fysiske møter i veiledning. Unntakene vedrørende krav til fysiske møter i veiledning opphører fra 1. april 2022.

Veiledning i spesialistutdanningen

Utfyllende bestemmelser med kriterier for digital veiledning gjelder fra 1. april 2022. Det betyr at det første møtet mellom veileder og psykolog skal være fysisk møte, og at det skal avtales fysiske veiledningsmøter minst annenhver måned i veiledningsperioden slik det står i utfyllende bestemmelser.  Dette betyr at det må startes med fysiske møter i løpet av mai 2022.

Gruppeveiledning via video godkjennes fortsatt som et unntak fra gjeldende regelverk. Gruppeveiledning skal skje i grupper på maksimalt fire deltakere, som alle må være psykologer. Det stilles samme krav som til individuell veiledning, slik at det første møtet mellom veileder og psykologer skal være et fysisk møte, og at det skal avtales fysiske veiledningsmøter minst annenhver måned i veiledningsperioden. Dette betyr at det må startes med fysiske møter i løpet av mai 2022.

Har du spørsmål til oss?

Vi er tilgjengelige på både e-post og telefon.

Vi ber om at henvendelser som ikke haster sendes på e-post til ønsket avdeling, og at telefonen primært brukes til spørsmål som det haster å få svar på.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.