Informasjon om kurs og veiledning under koronapandemien

Psykologforeningen utsetter alle kurs, foreløpig ut april. Det åpnes for at gruppeveiledning kan gjøres på video med opptil 4 deltakere.

Det vurderes fortløpende om videre kursvirksomhet blir utsatt. De som er påmeldt kurs vil få informasjon fra oss.

Det gis anledning til å gjennomføre gruppeveiledning via video ut juni måned som et unntak fra gjeldende regelverk. Gruppeveiledning skal skje i grupper på maksimalt 4 deltakere som alle må være psykologer.

Har du spørsmål til oss?

Psykologforeningens kontor har stengt inntil videre, og de ansatte jobber fra hjemmekontor. Vi er tilgjengelige på både e-post og telefon.

Vi ber om at henvendelser som ikke haster sendes på e-post til ønsket avdeling, og at telefonen primært brukes til spørsmål som det haster å få svar på.

Her kan du lese om relevant informasjon for medlemmer relatert til koronasituasjonen.