Organisasjon og ledelse

7.300,00 for medlemmer
14.600,00 for ikke medlemmer
30.09.2020

Det er obligatorisk veiledningsdag fredag 29. oktober 2021, som organiseres av kursledere. Veiledningsdagen dekkes ikke av kursavgiften.

Vi gjør oppmerksom på at privatpraksis ikke er godkjent praksis i spesialistutdanningen, og du er selv ansvarlig for å sikre at du er i riktig veiledet praksis.

Psykologspesialister kan søke om å på delta på hele, eller deler av det valgfrie programmet som vedlikeholdsaktivitet, da stilles ikke krav til praksis og veiledning.

NB! Den obligatoriske veiledningsdagen gjelder også for psykologspesialister som skal ha samlingene som vedlikehold. Søknad sendes kurs@psykologforeningen.no

Målsetting

• Kunne redegjøre for prinsipper for sosial påvirkning
  • Kunne forklare hvordan motivasjon og engasjement kan utvikles og vedlikeholdes