Psykologfaglig arbeid med barn, unge og familier
Familiesamtalen

26.08.2021
27.08.2021
Anne-Kristin Imenes
7.400,00 for medlemmer
14.800,00 for ikke medlemmer
22.07.2021

Samling 2: Familiesamtale

Målet for samlingen er utvikling av psykologens ferdigheter i å gjennomføre familiesamtaler med spesiell oppmerksomhet på barnets perspektiv. I tillegg er det fokus på barnet i sitt omsorgssystem, barn som pårørende og risikovurderinger knyttet til barnet og dets omsorgssituasjon.

Etter samlingen skal psykologen:

• Ha økte ferdigheter i å ivareta barnet i samtaler der barnet betraktes som "problemet" og/eller der foreldre har egne vansker.
  • Ha kunnskap om hvordan foreldres psykiske helse og fungering påvirker barn, og hvilke sårbarhetsfaktorer man skal være oppmerksom på hos barn av psykisk syke og/eller volds og/eller avhengighetsproblematikk.
  • Ha økte ferdigheter i å samtale med barn og foreldre om foreldres psykiske sykdom.
  • Ha økte ferdigheter i å vurdere risikofaktorer i barnets omsorgssystem.

Du melder deg kun på til 1. samling, du vil da automatisk være påmeldt alle 4 samlingene i dette programmet,

Kurset faktureres per samling.

Tid: kl. 0900-1700 begge dager