Emosjonsfokusert familieterapi anvendt i klinisk
arbeid med barn og unge (fulltegnet)

08.12.2020
09.12.2020
Digitalt
Vanja Hjelmseth/Anne Hilde Vassbø Hagen
6.000,00 for medlemmer
12.000,00 for ikke medlemmer
29.04.2020

Påmelding gjøres til 1. samling, og det er bindene påmelding til alle fire samlingene i programmet (4 samlinger a to dager - til sammen 64 timer).

Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For valgfritt program må du ha mer enn 30 timer veiledning, 32 timer kurs og 6 md. praksis samtidig.

Privatpraksis godkjennes ikke i spesialistutdanningen. Dette gjelder om man jobber som selvstendig næringsdrivende i form av enkelpersonsforetak, ansatt i eget aksjeselskap eller inngår i kontorfellesskap. Ta kontakt med spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no for nærmere informasjon.

Tema

Teoretiske rammeverk for Emosjonsfokusert terapi med barn og ungdom, egne emosjonelle utfordringer som foreldre, emosjonsveiledning, reparere emosjonelle sår i relasjonen til barnet, praktiske rammer for foreldreveiledning og foreldrekurs

Forventet læringsutbytte på kurssamlingene 1-4

• Økte kunnskaper om teorigrunnlaget for en spesifikk behandlingsmetode
  • Økte kunnskaper om anvendelsen av en spesifikk behandlingsmetode
  • Inngående kunnskaper om psykoterapimetodens styrker og begrensninger

Læringsutbytter

Samling 3: Presis empati- 9 ulike empatiske intervensjoner

• Økt teoretisk kunnskap på spesifikk og presis empati
  • Økte empatiferdigheter
  • Økt kunnskap om empatiens rolle i alliansebygging
  • Økt kunnskap om bruk av EFST i individuelle samtaler med barn.

.

Tid: 0900-1700 alle kursdager

Kurset gjennomføres via streaming på digital plattform.
Medlemspris for 3. samling når den gjennomføres digitalt kr 3000 per kursdag.

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
08.12.20