Emosjonsfokusert familieterapi anvendt i klinisk
arbeid med barn og unge (fulltegnet)

17.03.2021
18.03.2021
Digitalt
Vanja Hjelmseth/Anne Hilde Vassbø Hagen
Pris annonseres senere
29.04.2020

Påmelding gjøres til 1. samling, og det er bindene påmelding til alle fire samlingene i programmet (4 samlinger a to dager - til sammen 64 timer).

Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For valgfritt program må du ha mer enn 30 timer veiledning, 32 timer kurs og 6 md. praksis samtidig.

Privatpraksis godkjennes ikke i spesialistutdanningen. Dette gjelder om man jobber som selvstendig næringsdrivende i form av enkelpersonsforetak, ansatt i eget aksjeselskap eller inngår i kontorfellesskap. Ta kontakt med spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no for nærmere informasjon.

Tema

Teoretiske rammeverk for Emosjonsfokusert terapi med barn og ungdom, egne emosjonelle utfordringer som foreldre, emosjonsveiledning, reparere emosjonelle sår i relasjonen til barnet, praktiske rammer for foreldreveiledning og foreldrekurs

Forventet læringsutbytte på kurssamlingene 1-4

• Økte kunnskaper om teorigrunnlaget for en spesifikk behandlingsmetode
  • Økte kunnskaper om anvendelsen av en spesifikk behandlingsmetode
  • Inngående kunnskaper om psykoterapimetodens styrker og begrensninger

Læringsutbytter

Samling 4: Avanserte og integrerte terapeutferdigheter

• Inngående kunnskaper om den praktiske anvendelsen av EFST
  • Inngående kunnskaper om EFSTs styrker og begrensninger

.

Tid: kl 0900-1700 alle kursdager

Medlemspris i 2020 er kr 3600 per kursdag, og faktureres per kurssamling.