Voksenpsykologi:

7.300,00 for medlemmer
14.600,00 for ikke medlemmer
12.08.2021

Logg deg inn for å få medlemspris

For å kunne starte på de obligatoriske kursene til spesialiteten i voksenpsykologi må du ha fullført alle fire samlingene i Fellesprogrammet.
Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For obligatoriske kurs betyr det at du må ha mer enn 60 timer veiledning, 48 timer kurs og 1,5 års praksis samtidig.
Du er selv ansvarlig for at du er i godkjent praksis og i veiledning samtidig som du går på kurs.

Vi gjør oppmerksom på at privatpraksis ikke godkjennes i spesialistutdanningen. Dette gjelder om man jobber som selvstendig næringsdrivende i form av enkeltpersonforetak, ansatt i eget aksjeselskap eller inngår i kontorfellesskap. Ta kontakt med  spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no  for nærmere informasjon.

I henhold til spesialitetens målbeskrivelse skal de obligatoriske kursene på 96 timer gjennomføres over minimum 18 mnd. Kursene skal ha en jevn spredning over perioden, jf. krav om samtidighet i praksis, veiledning og kurs. Du er selv ansvarlig for å passe på at kursene ikke gjennomføres på kortere tid.
Obligatoriske kurs og valgfritt program kan ikke gjennomføres samtidig.

Forventet læringsutbytte

Kurset skal gi psykologen økte forutsetninger for å utrede og behandle voksne med personlighetsproblematikk.

• Kunnskap om spesifikke metoder for utredning av personlighetsproblematikk
• Kunnskap om ulike metoder for behandling av personlighetsforstyrrelser
• Kunnskap om god diagnoseformidling
• Kunnskap om behandling av personlighetsforstyrrelser der det foreligger komorbide lidelser