Arbeidspsykologi:
Modeller og metoder for å fremme godt arbeidsmiljø og arbeidshelse

24.03.2022
25.03.2022
Sara Aarseth
Pris annonseres senere
17.02.2022

Logg deg inn for å få medlemspris

For å kunne starte på de obligatoriske kursene til spesialiteten i arbeidspsykologi må du ha fullført alle fire samlingene i Fellesprogrammet.
Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen. For obligatoriske kurs betyr det at du må ha mer enn 60 timer veiledning, 48 timer kurs og 1,5 års praksis samtidig.
Du er selv ansvarlig for at du er i godkjent praksis og i veiledning samtidig som du går på kurs.
Privatpraksis er ikke godkjent i spesialistutdanningen.
Send epost til: spesialistgodkjenning@psykologforeningen.no dersom du er i tvil.
I henhold til spesialitetens målbeskrivelse skal de obligatoriske kursene på 96 timer gjennomføres over minimum 1,5 år. Kursene skal ha en jevn spredning over perioden, jf. krav om samtidighet i praksis, veiledning og kurs. Du er selv ansvarlig for å passe på at kursene ikke gjennomføres på kortere tid.
Obligatoriske kurs og valgfritt program kan ikke gjennomføres samtidig.

Læringsutbytte:

Systemrettede arbeidspsykologiske metoder for å forebygge sykefravær og fremme arbeidshelse. Det vil fokuseres på hvordan man kan iverksette helsefremmende og forebyggende tiltak på arbeidsplassen, og gi kunnskap om arbeidsgiverperspektivet både mht ledelse og ledere.

Kunnskapen vil illustreres med

• Psykologiske perspektiver på ledelse og omstilling
  • Eksempler på tiltak for å kartlegge, forbedre, forebygge og endre arbeidsmiljø.
  • Eksempler på konsultasjon overfor arbeidsgivere knyttet til press- og stresshåndtering, arbeidsbelastninger og etiske dilemmaer

Målbeskrivelse

Tid:

Kl 0900-1700 alle dager

Avmeldingsfrist 5 uker før kursstart

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
Kurs 1
29.07.21
Kurs 2
28.10.21
24.03.22
Kurs 3