Barne- og ungdomspsykologi (Fulltegnet)
Behandling rettet mot barnet

36322
21.03.2022
23.03.2022
3
24
Oslo
Anders Flækøy Landmark
11.100,00 for medlemmer
22.200,00 for ikke medlemmer
14.02.2022
Logg deg inn for å få medlemspris

.

For å kunne starte på de obligatoriske kursene til spesialiteten i barne- og ungdomspsykologi må du ha fullført alle fire samlingene i Fellesprogrammet.

Det er krav til overveiende grad av samtidighet i praksis, veiledning og kursdeltakelse i spesialistutdanningen.
For obligatoriske kurs betyr det at du må ha mer enn 60 timer veiledning, 48 timer kurs og 1,5 års praksis samtidig. Praksis må være barnepraksis når du tar obligatoriske kurs til spesialiteten i barne- og ungdomspsykologi.

I henhold til spesialitetens målbeskrivelse skal de obligatoriske kursene på 96 timer gjennomføres over minimum 1,5 år. Kursene skal ha en jevn spredning over perioden, jf. krav om samtidighet i praksis, veiledning og kurs. Du er selv ansvarlig for å passe på at kursene ikke gjennomføres på kortere tid.

Du må melde deg på til hvert kurs i denne kursrekken for å sikre deg plass på de kommende kursene, avmeldingsfrist er 5 uker før oppstart av de enkelte kurs.

Privatpraksis på et psykologkontor/institutt i spesialistutdanningen kan kun godkjennes for en begrenset periode på ett år og etter søknad. Se søknadsskjema med betingelser for godkjenning av privatpraksis på denne siden

Obligatoriske kurs og valgfritt program kan ikke gjennomføres samtidig.

.

Målbeskrivelse barne-og-ungdomspsykologi

Kurs 3: Behandling rettet mot barnet

Etter kurset skal psykologen kunne behandlingstilnærminger rettet mot barn.

Kurset skal ta for seg forskjellige behandlingsmetoder for de hyppigst forekomne tilstandene og problemer som barn blir henvist for.

Etter kurset skal psykologen:

  • Ha økte forutsetninger for å vurdere behandlingstilnærminger for barn ved komplekse tilstandsbilder preget av kontekstuelle utfordringer, traumer og overgrep, utviklingsforstyrrelser og/eller utfordringer i tilknytningskvalitet
  • Kunne bruke utviklingsstøttende behandlingsmetoder for eksempel gjennom samtaler, lek, narrativer og metaforer
  • Ha inngående kunnskap om én evidensbasert metode for behandling av en utbredt tilstand (jfr. prinsipperklæringen om evidensbasert praksis)

Om kursleder:

Anders Flækøy Landmark jobber ved BUP-Vest som psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi og som psykologfaglig rådgiver. Han underviser i tillegg på Psykologisk institutt ved UIO og på Høgskolen på Diakonhjemmet sykehus (VID). Anders har bakgrunn som psykoanalytiker og har en liten psykoanalytisk privatpraksis.

Medlemspris i 2021 er kr 3650,- per dag.

Dato Kursfase Pmld.frist Sted Kursnr
21.03.22
Kurs 3
14.02.22
Oslo
36322
Kurs 4
25.07.22
Digitalt
Kurs 5
09.11.22
Oslo

Kurs: 36322, Barne- og ungdomspsykologi (Fulltegnet) Behandling rettet mot barnet


Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.