Tilbud til utsatte barn og unge under Covid-19

Trist gutt som sitter med bena trukket oppunder haka

Foto: Shutterstock

Gjennom gode tilbakemeldinger fra medlemmer og tillitsvalgte har Psykologforeningen bidratt med kunnskap om hvordan tilbudet ser ut i de ulike tjenestene, som følge av koronapandemien. 

Psykologforeningen var en av organisasjonene som ble bedt om å gi innspill til regjeringens koordineringsgruppe for tilbudet til sårbare barn og unge under Covid-19.

Innspillet er basert på tilbakemeldinger fra medlemmer i ulike tjenester, men hovedsakelig kommunale tjenester og spesialisthelsetjenesten.

Oppsummeringen vil sammen med innspill fra andre organisasjoner, kompetansesentre og tjenestene danne et bilde av situasjonen som myndighetene vil ta utgangspunkt i for å vurdere tiltak på kort og lengre sikt.

– Takket være mange engasjerte medlemmer og tillitsvalgte kunne vi sende et innspill til regjeringens arbeidsgruppe med balansert budskap om sårbare barn, der også vi fremhevet at det er en gruppe barn med risiko for ulik type omsorgssvikt som er særlig utsatt og usett i karantenetid, sier fagsjef i Psykologforeningen Åste Herheim.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.