Reiseinformasjon for Sentralstyret og utvalg

Vi ber alle bestille flybilletter og hotell selv, og om å gjøre reisen så billig som mulig. Det skal ikke lenger benyttes reisebyrå ved bestilling av reiser.

Faktura/utlegg per e-post.

For å få dekket utlegg, må reiseregningen signeres og sendes (Norsk psykologforening) innen en måned etter reisens slutt.

Reiseregninger og påkrevde bilag kan nå skannes og sendes  i pdf-format via e-post til faktura@psykologforeningen.no .
Emnefeltet i e-posten benyttes til å opplyse om hvem som skal ha reiseregningen (Referanse/Prosjekt (kursnummer)/formål/navn på bestiller.

Ved å laste ned en pdf-skanner til din mobil, kan du lett ta bilde av reiseregningen/utleggsskjemaet sammen med dine kvitteringer slik at alt sendes samlet i et pdf-dokument. Det som er viktig er at du velger en pdf-skanner.

Du kan laste ned en foretrukken app, for eksempel Scanner for me  eller Tiny Scanner (Android) Appens kostnad dekkes av foreningen ved fradrag på første reiseregning.

Satser, og kvitteringer som vedlegges

• Kvitteringer på buss/båt/tog etc. er kun påkrevd hvis det er benyttet billett utover ordinær billettpris.
  • Reise med egen bil dekkes tilsvarende billigste reisemåte med offentlig kommunikasjon.
  • Hvis offentlig kommunikasjon er uegnet, kan bil benyttes og godtgjøres etter statens skattefrie satser.
  • Hotell dekkes etter regning med opptil kr. 1200,-.
  • Kostgodtgjørelse tilstås etter statens satser på reiser utover 6 timer.
  • For medlemmer med verv i Psykologforeningen som arbeider som selvstendig praktiserende betales det tapt arbeidsfortjeneste for møter som holdes i arbeidstiden.  Det benyttes for tiden en timesats på kr. 450,- med maksimalt 8 timer pr. døgn.