Seksualitet i terapirommet med Sidsel Schaller

Fagkveld på Litteraturhuset i Bergen 7. februar 2019.

Psykologfaglig nettverk for seksualitets- og kjønnsmangfold og Norsk Psykologforening Hordaland lokalavdeling inviterte til fagkveld på Litteraturhuset i Bergen.

Sidsel Schaller snakket om betydningen av seksualitet i forhold til psykisk helse, og hvordan vi som terapeuter kan håndtere noen av de utfordringer vi står overfor i møte med seksualitet i terapirommet.

Sidsel Schaller er spesialist i klinisk psykologi og klinisk sexologi, karakteranalytiker og for tiden stipendiat ved UiO, med mer enn 20 års erfaring i arbeid med seksuell og psykisk helse, og har undervist, rådgitt og veiledet forskjellige faggrupper på alle nivåer i utdannings-, helse- og omsorgssektorene. For tiden underviser hun på UiO, Oslo Met og på spesialistutdanningen ved Norsk karakteranalytisk institutt, og driver i samarbeid med Anne Kulseng Berg undervisning og veiledning av psykologer og psykologspesialister i hvordan integrere en forståelse av seksuell og psykisk helse i sitt arbeid, og bli tryggere på å håndtere temaet i klinisk sammenheng. I tillegg tilbyr de også kurs i seksuell folkeskikk for bedrifter og organisasjoner.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.