Forskningspolitisk utvalg

Forskningspolitisk utvalg (FPU) er et konsultativt utvalg under Sentralstyret (SST). FPU utreder saker som ligger innenfor utvalgets område og komme med tilrådninger både med hensyn til prinsipielle synsmåter og konkrete tiltak. Utvalget skal selv ta initiativ til å bringe fram for SST saker som er av forskningspolitisk betydning for foreningen.

FPU skal fremme forslag av forskningspolitisk karakter til Norsk Psykologforenings handlingsprogram og sikre at Norsk Psykologforening er à jour med hensyn til informasjon av forskningspolitisk betydning.

Medlemmer:

Roger Hagen, NTNU (leder)

Jens Thimm, UiT

Hanne Weie Oddli, UiO