Forening for psykologer i privat praksis (FPP)

Foreningen for Psykologer i privatpraksis (FPP) er en faglig forening innenfor Norsk psykologforening. Formålet med foreningen er å ivareta medlemmenes faglige og fagpolitiske interesser.

FPP er landsdekkende og åpen for alle medlemmer av NPF som har sitt arbeidsfelt helt, eller delvis i privatpraksis.

Innmelding

Ønsker du medlemskap i FPP?
Årskontingent 2019 kr 350,-

Send en e-post til  medlemsservice
Merk e-posten med at innmeldingen gjelder FPP.

Utmelding

Ønsker du å melde deg ut av foreningen, sender du en e-post til medlemsservice
Merk e-posten med at utmeldingen gjelder FPP.

Velkommen til Bergen og vårt årlige seminar og årsmøte 25.-27- oktober.

Forening for Psykologer i Privatpraksis (FPP) er en viderføring av Interessegruppen for Selvstendig praktiserende Psykologer (ISP).

Alle henvendelser til Forening for Psykologer i Privat praksis rettes til leder Ragnar Kværness, e-post: ragnarpsykolog@yahoo.no