Den store psykologprisen (avviklet)

Prisen var et samarbeid mellom Psykologforeningen og Pearson Assessment. Formålet var å styrke psykologien som fagfelt og synliggjøre psykologers innsats for menneskers livsvilkår og livskvalitet. Utdelt siste gang i 2013.

  • Prisen skulle fokusere på psykologer/virksomheter som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode.
  • Prisen ble utdelt til én enkelt psykolog eller til en arbeidsgruppe/virksomhet, hvor psykolog(er) har hatt en fremtredende rolle. Innsatsen skulle være utenom det vanlige og verdt å fremheve som et eksempel på godt psykologarbeid.
  • Prisen kunne både deles ut for en dagsaktuell innsats og for arbeid som er gjort over tid.

Les om vinnerne:

Elisabeth Backe-Hansen, vinner 2013.

Elisabeth Backe-Hansen, vinner 2013.

Få psykologer har betydd mer for barnevernet og for barneverns- og fosterbarn i Norge. Onsdag 20. mars ble Elisabeth Backe-Hansen tildelt Den store psykologprisen for 2013.

Arne Holte

Arne Holte

Den store psykologprisen for 2012 ble 14. mars tildelt Arne Holte. Prisvinneren ble hyllet som en av motorene bak det psykiske helsearbeidet i Norge og fikk prisen overrakt av sin øverste sjef, helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Per Isdal.

Per Isdal.

Den store psykologprisen for 2011 ble 29. mars tildelt Per Isdal (1957), leder for behandlingssenteret Alternativ til vold i Stavanger. Isdal får prisen for sitt utrettelige arbeid for å utvikle virksomme behandlingstilbud for menn som har utøvd vold mot kvinner.

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.