Se din egen spesialisering på Min side

På nye «Min side» vil du kunne se fremdriften i din spesialistutdanning. For eksempel vil kursene våre bli knyttet til ditt konkrete spesialistprogram, og du vil se hvor mange kurstimer du har gjennomført og hva som er kravet i det programmet. All kurspåmelding skal du nå gjøre via «Min side».

Dokumentasjon av praksis, veiledning og eksterne kurs skal du nå laste opp selv via «Min side», og dette blir synlig for deg der. Du vil også kunne se om det er godkjent av saksbehandler i Psykologforeningen ennå. På «Min side» får du oversikt over hva du har sendt inn av attester på veiledning og praksis, samt hvor mye praksis du hittil har dokumentert som er godkjent av saksbehandler. 

Merk at tidligere innsendt dokumentasjon ikke er overført til nytt system, men vi har tatt vare på all dokumentasjon i det gamle medlemssystemet. Hvis du vil at det skal vises i nytt system må du selv laste det opp på nye «Min side». Vi anbefaler at du gjør dette hvis du ønsker å ha en oversikt over utdanningsløpet, men det er altså ikke et krav.

Det vil ikke lenger være mulig å sende oss dokumentasjon via epost.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.