Din kandidat til Psykologprisen 2018

Logoen til Psykologprisen

Vet du om en psykolog som har gjort en spesielt god innsats? Tiden er inne for å nominere henne/han til Psykologprisen 2018. 1. februar er siste frist for å nominere.

I Psykologforeningen er vi stolte av faget vårt. Og vi er stolte av gode profesjonsutøverne som forvalter faget rundt omkring i landet hver dag. Noen peker seg ut, og vi synes de fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Derfor har vi etablert Psykologprisen. Én gang i året deles den ut for å hedre psykologer som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode. Utdelingen finner sted under festspillkursene i Bergen 31. mai.

"

Vi trenger ditt blikk, din vurdering, din nominasjon

"

Men vi trenger hjelp til å nominere kandidater fra hele landet. Ikke alle flinke folk treffer vår radar.

Derfor trenger vi ditt blikk, din vurdering, din nominasjon.

Alle kan nominere, og det må skje på et eget elektronisk skjema:  Nominèr din kandidat her

Han ble hedret for for sitt arbeid med å utvikle «Basal eksponeringsterapi» (BET), en diagnoseuavhengig behandlingsmodell for pasienter som har fått stempelet «behandlingsresistent».

• Psykologprisen skal tildeles psykologer/virksomheter som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode.
  • Psykologprisen skal tildeles til en enkelt psykolog eller til en arbeidsgruppe/virksomhet, hvor psykolog(er) har hatt en fremtredende rolle. Innsatsen skal være utenom det vanlige og verdt å fremheve som et eksempel på godt psykologarbeid.
  • Psykologprisen skal kunne tildeles  både for dagsaktuell innsats og for arbeid som er gjort over tid.

Siste frist for nominasjoner er 1. februar

Juryen består av Jan-Ole Hesselberg, Anne-Kristin Imenes, Åste Herheim, Adrian Lorentsson og Tor Levin Hofgaard, juryens leder.

Til og med 2013 forvaltet Psykologforeningen Den stor psykologprisen i samarbeid med Pearsson Assessment. Vinnere av denne prisen var:

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern