Nora Sveaass

En av de tydeligste røstene for menneskerettighetenes betydning i psykologisk arbeid, Nora Sveaass, ble 20. september tildelt St. Olavs Orden.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Milad Mohammadi

Velkommen til seminar om levevilkår og inkludering sett i sammenheng med psykisk helse og livskvalitet.

Trefigurer i ring med streker som forbinder de

Blogg

Hvordan kan psykologer i kommunene hjelpe barn og unges psykiske helse? Temaet for en av psykologforeningens debatter under Arendalsuka inviterte til bred refleksjon.

Kristin Østlie

Les Psykologtidsskriftets intervju med vinneren av årets doktorgrad, Kristin Østlie.

Dag Øystein Nordanger

Psykologikongressen

Åse Gruda Skard hadde et stort ønske om å bringe faglig kunnskap ut i befolkningen, spesielt for at barn og unge skulle få nytte av den. Årets prisvinner står godt plantet i denne tradisjonen.

Visepresident Heidi Tessand og Svein Mollekleiv

Psykologikongressen

- Vi er forskjellige, men er like mye verdt. Utgangspunktet er det unike, genuine menneskeverdet.

Ina Libak, AUF

Se hva ungdomspolitikerne vil gjøre for å forebygge psykiske helseplager og tilrettelegge for psykiske helsetjenester der folk bor.

Blogg

I sommer oppdaget jeg noe paradoksalt. Ved systematisk å trene på å løpe roligere, så økte farten. Sånn er det kanskje ellers i livet også?

Klimabrølet

30. august skal det brøles for klimaet. Klimabrølet vil samle 150.000 mennesker over hele landet til Norgeshistoriens største klimamarkering.

Kongressbanner

«Når behandling er vanskelig» er tema for Psykologikongressen 5. - 6. september.

Et vi-samfunn

Jeg ønsker meg modige politikere som virkelig tør å satse på forebygging, sier psykolog i Lørenskog kommune, Kjersti Hildonen.

Psykisk helse og utenforskap

– Det sies at det tar en landsby å oppdra et barn og jeg tror resepten er den samme for god psykisk helse, sier Simen Ekelund, psykolog i Skien kommune.

En trygg og god oppvekst må prioriteres

Se hva Elisabeth Sjølie, kommunepsykolog i Sortland, oppfordrer politikerne til å satse på i årets kommunevalg.

Oransje flagg med Arendalsuka skrevet på

12. - 17. august arrangeres Arendalsuka. Psykologforeningen er tilstede hele uka og deltar på flere debatter om psykisk helse.

Les Psykologtidsskriftets intervju med valgkomiteens kandidat til presidentvervet i Psykologforeningen, Håkon Kongsrud Skard.