Rådgiver/Spesialrådgiver (vikariat)

Ønsker du å bidra til at psykologi får enda større plass i helsepolitikk og tjenesteutvikling? Vi søker rådgiver/spesialrådgiver i Fagpolitisk avdeling.

Vi har ledig vikariat (fra d.d. til 01.07.21) for rådgiver/spesialrådgiver i Fagpolitisk avdeling. Det er mulighet for forlengelse.

Fagpolitisk avdeling arbeider med et bredt spekter av psykologfaglige spørsmål. Avdelingen består av fagsjef og seks rådgivere som har ansvar for ulike fagpolitiske områder. Avdelingens hovedoppgaver er å sikre et godt beslutningsgrunnlag for Psykologforeningens standpunkt og bistå politisk ledelse i påvirkningsarbeid. Hos oss får du anledning til å fordype deg i faget. Stillingen byr på spennende oppgaver i et stimulerende fagmiljø.

Arbeidsoppgavene er:

• Utredning av faglige spørsmål
  • Følge med i utviklingen på bestemte fagområder
  • Bidra i utarbeidelse og formidling av fagpolitikk
  • Samarbeid og dialog med medlemmer, samt medlemsservice

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kompetanse og erfaring

Erfaring og personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du må:

• være autorisert psykolog
  • være en god formidler, både muntlig og skriftlig
  • samarbeide godt
  • ha gode analytiske evner
  • kunne sette deg raskt inn i nye fagområder

Vi ønsker oss en kollega som har

• arbeidet innenfor forskjellige tjenesteområder, gjerne med barn og unge
  • erfaring med eller interesse for tjenesteutvikling

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser og et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Vi holder til i trivelige lokaler i Kirkegata 2, sentralt i Oslo.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med fagsjef Åste Herheim, e-post   aste@psykologforeningen.no , tlf.  909 52 871.

En kort søknad med CV sendes til samme e-postadresse eller til Åste Herheim, Norsk psykologforening, PB. 419 Sentrum, 0103 Oslo.

16. august 2020