Fagsjef

For snarlig tiltredelse søker vi Fagsjef med ansvar for fagpolitisk avdeling. Søknadsfrist 16. august.

Stillingen

Fagsjefen er leder for fagpolitisk avdeling i Norsk psykologforening. Avdelingen har seks høyt kompetente medarbeidere med ansvar for et vidt
spekter av psykologfaglige spørsmål.

Fagpolitisk avdeling skal blant annet være premissleverandør for fag- og tjenesteutvikling og bidra til at foreningen er synlig i samfunnsdebatten.
Fagsjefen har ansvar for å sikre et godt beslutningsgrunnlag for Psykologforeningens standpunkter, og at disse er forankret i faglige vurderinger.

Kompetanse

Fagsjefen har god oversikt, høy faglig kompetanse, forstår utviklingstrender i faget og i samfunnet, og kan formulere analyser og faglige problemforståelser som kan være samlende i et ofte fragmentert fagfelt.

Fagsjefen bistår politisk ledelse med formidlings-og påvirkningsarbeid. Mye av arbeidet består i tett kontakt med brukerorganisasjoner, direktorater, departementer og andre myndighetsorganer.

Krav til søker

Søkere må være psykolog med spesialitet og/eller doktorgrad.

Søkere bør ha:

• erfaring fra forskjellige tjenestefelt
  • erfaring med politisk påvirkningsarbeid
  • erfaring med fag- og tjenesteutvikling samt kvalitetssikring
  • ledererfaring
  • gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • erfaring med prosesstyring
  • god innsikt i prinsipper for kunnskapsbasert praksis

For øvrig legges det vekt på personlig egnethet og evne til å analysere og formidle komplekse problemstillinger.

Arbeidssted er Kirkegata 2, 0103 Oslo i trivelige lokaler. Stillingen byr på spennende og unike oppgaver i et stimulerende fagmiljø.Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Nærmere opplysninger ved

Marianne Kirknes Stenslet tlf. 918 98 530, Stine Jarmund tlf. 924 42 137, begge Assessit.Generalsekretær Ole Tunold, e-post  ole@psykologforeningen.no , tlf. 23 10 31 30Fagsjef Åste Herheim, e-post  aste@psykologforeningen.no ,  tlf. 909 52 871.

Lenke til annonsen og søk på stillingen

Søknad med CV sendes snarest som e-post til  mki@assessit.no , eventuelt til Assessit ved Marianne Kirknes Stenslet, Nydalen Allè 37B, 0484 Oslo.

16. august 2020