Landsmøtet 2019

Psykologforeningens landsmøte i Sandefjord 20.-22. november

Meld deg på her

Bunke med papirer med fargede binders

Her kan du laste ned beretningen og sakspapirer til landsmøtet 2019. Du må være innlogget som medlem for å få tilgang til disse papirene.

Spørsmålstegn på et kort

Tidsskriftet

Hva er det viktigste Psykologforeningen bør jobbe med i neste landsmøteperiode? Tidsskriftet har spurt kandidatene til presidentverv og sentralstyre.

2019 skrevet på en flystripe med en pil fremover

Tidsskriftet

Her får du oversikt over lokale debatter og viktige frister før landsmøtet.

Velkommen til Landsmøtet 20.-22. november

Dette bør du vite før du ankommer Psykologforeningens landsmøte 2019. (Klikk på bilde og se video)

Andreas Høstmælingen

Psykologforeningens tidligere fagsjef, Andreas Høstmælingen, ble 21. juni lansert som den tredje kandidaten til vervet som president i Norsk psykologforening.

Les Psykologtidsskriftets intervju med valgkomiteens kandidat til presidentvervet i Psykologforeningen, Håkon Kongsrud Skard.

Helsefremmende oppvekst, arbeid, klimapsykologi? Jakten på nytt hovedsatsingsområde er i gang.

Puslespill

Psykologforeningens valgkomité klar med innstilling til medlemmer av Sentralstyret, Fagetisk råd, Ankeutvalget for fagetiske klagesaker og Valgkomiteen for landsmøteperioden 2019-2022.

Hender som strekkes i været

Valgkomiteen i Norsk psykologforening innstiller Håkon Kongsrud Skard til president, og Rune Frøyland og Heidi Tessand til visepresidenter for landsmøteperioden 2019-2022.