Landsmøtet 2019

Psykologforeningens landsmøte i Sandefjord 20.-22. november

Velkommen til Landsmøtet 20.-22. november

Dette bør du vite før du ankommer Psykologforeningens landsmøte 2019. (Klikk på bilde og se video)

Helsefremmende oppvekst, arbeid, klimapsykologi? Jakten på nytt hovedsatsingsområde er i gang.

Puslespill

Psykologforeningens valgkomité klar med innstilling til medlemmer av Sentralstyret, Fagetisk råd, Ankeutvalget for fagetiske klagesaker og Valgkomiteen for landsmøteperioden 2019-2022.

Tommy Sotkajærvi

Akershus lokalavdeling har nominert Tommy Sotkajærvi til president i Psykologforeningen. Nominasjonen kommer kort tid etter at valgkomiteen innstilte Håkon Skard.

Hender som strekkes i været

Valgkomiteen i Norsk psykologforening innstiller Håkon Kongsrud Skard til president, og Rune Frøyland og Heidi Tessand til visepresidenter for landsmøteperioden 2019-2022.

Tor Levin Hofgaard

Kommentar

Samtalen jeg hadde med valgkomiteen i februar gjorde at jeg gikk i tenkeboksen. Nå har jeg gitt dem endelig beskjed: Jeg stiller meg ikke til disposisjon som presidentkandidat ved landsmøtet i 2019.

Jogeir Sognnæs (t.v.) på besøk for å orientere fylkeslaget i Hordaland, her ved leder Bjarte Bruntveit.

Noen skal ut, ferske fjes skal inn: Drøye ni måneder før Psykologforeningens landsmøte, er valgkomitéen midt i arbeidet med å få nominert kandidater til alle verv.