Stillingsannonse: Fagsjef i Norsk psykologforening

Psykologforeningens logo

Fagsjefen leder foreningens fagpolitiske avdeling med seks høyt kompetente medarbeidere som har ansvar for et vidt spekter av psykologfaglige spørsmål. 

Fagpolitisk avdeling skal blant annet være premissleverandør for fag- og tjenesteutvikling og være synlig i samfunnsdebatten.

Fagsjefen har ansvar for å sikre et godt beslutningsgrunnlag for Psykologforeningens standpunkter, og at disse er forankret i faglige vurderinger.

Kompetanse

Fagsjefen har god oversikt, høy faglig kompetanse, forstår utviklingstrender i faget og i samfunnet, og kan formulere analyser og faglige problemforståelser som kan være samlende i et ofte fragmentert fagfelt.

Fagsjefen bistår politisk ledelse med formidlings- og påvirkningsarbeid. Mye av arbeidet består i å ha tett kontakt med brukerorganisasjoner, direktorater, departementer og andre myndighetsorganer.

Krav til søker

Søkere må være psykolog med spesialitet og/eller doktorgrad. Søkere bør ha:

  • Erfaring fra forskjellige tjenestefelt
  • Erfaring med politisk påvirkningsarbeid
  • Erfaring med fag- og tjenesteutvikling, samt kvalitetssikring
  • Ledererfaring
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Gode prosesstyringsevner
  • God innsikt i prinsipper for kunnskapsbasert praksis

For øvrig legges det vekt på personlig egnethet og evne til å analysere og formidle komplekse problemstillinger.

Vi tilstreber en jevnere kjønnsbalanse i ledelsen og oppfordrer kvinner til å søke

Om Psykologforeningen

Norsk psykologforening er en profesjonsforening for autoriserte psykologer i Norge med over 9000 medlemmer. Psykologforeningen arbeider for å fremme anvendelse av psykologisk fagkunnskap for å forbedre menneskers livsvilkår. Som profesjonsforening ivaretar vi medlemmenes faglige og økonomiske interesser og driver en utstrakt videre- og etterutdanning. Psykologforeningen er tilsluttet Akademikerne. Sekretariatet har 45 medarbeidere og president som jobber heltid.

Arbeidssted er Kirkegata 2, 0103 Oslo i trivelige lokaler. Stillingen byr på spennende og unike oppgaver i et stimulerende fagmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger ved psykolog Marianne Kirknes Stenslet, tlf. 918 985 30, partner Tove Gartland, tlf. 958 997 55 , begge Assessit, eller generalsekretær Ole Tunold , tlf. 23 10 31 30

Søknad med CV sendes snarest som e-post til tga@assessit.no , eventuelt til Assessit ved Tove Gartland, Nydalen Allè 37B, 0484 Oslo

Søknadsfrist: 10. juni 2018

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.