Stillingsannonse

Psykologforeningen søker spesialrådgiver

Mange hender legger puslespill sammen.

Vil du bli spesialrådgiver i Psykologforeningens fagpolitiske avdeling? Velkommen til å søke stilling i et pulserende, spennende og mangfoldig fagmiljø.

Fagpolitisk avdeling har seks medarbeidere med ansvar for et vidt spekter av psykologfaglige spørsmål. Fagpolitisk avdeling skal sikre et godt beslutningsgrunnlag for Psykologforeningens standpunkter, og at disse er forankret i faglige vurderinger. Avdelingen bistår politisk ledelse med formidlings- og påvirkningsarbeid og bidrar til at god fagpolitikk legger premisser for tjenesteutvikling og helsepolitikk.

Vi ønsker en jevnere kjønnsbalanse i avdelingen og oppfordrer menn til å søke.

Kompetanse

Spesialrådgiveren må ha god oversikt og høy faglig kompetanse. Vedkommende må forstå utviklingstrender i faget, og kunne formulere analyser og faglige problemforståelser i et ofte fragmentert fagfelt.

Spesialrådgiveren må ha en solid og bred psykologifaglig plattform og evne og vilje til å bruke denne til å sette seg inn i og forvalte egne porteføljer av fagpolitiske oppgaver. Det er ønskelig med erfaring fra politisk påvirkningsarbeid.

Kriterier/krav

Søkere må ha mastergrad i psykologi eller være psykolog, gjerne med spesialitet og/eller doktorgrad

Det blir lagt vekt på:

  • Solid metodekompetanse
  • God skriftlig formuleringsevne
  • Gode analyseferdigheter
  • Erfaring fra flere tjenestefelt
  • Erfaring med tjenesteutvikling, fagutvikling og kvalitetssikring
  • Evne til å jobbe selvstendig med komplekse problemstillinger
  • Gode samarbeidsevner

Søknadsfrist 21. oktober. Nærmere opplysninger ved: Fagsjef Åste Herheim, e-post:  aste@psykologforeningen.no , tlf. 23 10 31 30.

Søknad med CV sendes snarest som e-post til: stillinger@psykologforeningen.no eventuelt til Åste Herheim, Norsk psykologforening, Pb. 419 Sentrum, 0103 Oslo.

Norsk psykologforening er en profesjonsforening for autoriserte psykologer i Norge med over 9000 medlemmer. Som profesjonsforening ivaretar vi medlemmenes faglige og økonomiske interesser og driver en utstrakt videre- og etterutdanning. Psykologforeningen er tilsluttet Akademikerne. Sekretariatet har 45 medarbeidere og heltids president.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.