Landsmøtet 2022

Oppdaterte saker til Landsmøtet

Det er nå lagt ut oppdatert versjon av sakspapirene til Landsmøtet 2022.

Nytt i den oppdaterte versjonen er:

1. Sak 4: Forslag fra sentralstyret på Rune Frøyland som æresmedlem (i tillegg til Hofgaard).
  2. Sak 7: Alternativt vedtaksforslag fra Vestfold lokalavdeling (I tillegg til Opplands og SSTs forslag)
  3. Sak 11: Forslag fra sentralstyret om lovendringer som følger av formalisering av tillitsvalgtes plass i foreningen. (Varslet ettersendt i første versjon)
  4. Sak 20: Ajourføring av lovene for Norsk psykologforening. Her er alle foreslåtte lovendringer samlet, men disse endringene følger først etter vedtak i de respektive sakene.
  5. Sak 21: Økonomisk ramme og kontingent for 2023 (Varslet ettersendt i første versjon).
  6. Sak 22: Valg. Supplert med forslag fra Vest-Agder og Akershus på kandidat til visepresident.

Sakspapirene og beretningene finner du her.