Ny tjeneste for psykologer i privat praksis

Er du privatpraktiserende psykolog med driftsavtale eller refusjonsrett? Ny tjeneste gjør det enklere å oppdatere informasjonen om deg og praksisen din.

Helfos nye tjeneste Praksisinformasjon kan nå tas i bruk av psykologer i privat praksis. Her kan du registrere og endre opplysninger om deg og din praksis, i tillegg til å inngå avtale om direkte oppgjør.

Nå kan tilnærmet alle behandlere i privat praksis bruke Praksisinformasjon.

Løsningen for avtaleinngåelse gjennom Altinn vil samtidig fases ut. Oppdateringer vil nå skje direkte i Helfo sine systemer.

Hvor finner jeg Praksisinformasjon?

Ved å logge deg inn i Helfos tjenesteportal for helseaktører, vil du enkelt finne den nye tjenesten. Praksisinformasjon finnes under bolken «Oppgjør med Helfo».

Her ser du hvilke opplysninger som er registrert om deg, og som du enkelt kan endre på egenhånd. Du er selv ansvarlig for at riktig informasjon om deg og virksomheten din er oppdatert.

Første gang du er inne i Praksisinformasjon vil du sannsynligvis bli bedt om å oppgi din private e-postadresse og telefonnummer. Du vil også bli bedt om å samtykke til Helfos og Helsedirektoratets bruk av den personlige e-postadressen.

Oppfordrer alle til å registrere seg

På sikt vil Helfo vise en oversikt over alle behandlere med avtale om direkte oppgjør for innbyggerne. Denne vil finnes på helsenorge.no.

Derfor ber Helfo alle om å registrere organisasjonsnummeret for praksisen sin, slik at de vil kunne vise riktig informasjon.

Har du et praksissted som har oppføring i adresseregisteret, vil du få god støtte i løsningen slik at du velger riktig organisasjon.

For andre er det enklest om du i forkant finner fram organisasjonsnummeret til den underenheten der pasientbehandlingen foregår.

Du kan lese mer om tjenesten Praksisinformasjon og logge deg inn på Helfo.no .

Har du spørsmål om bruk av løsningen, kan du ta kontakt med Helfos veiledning for helseaktører .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.