Lokalavdelingenes tilbakemeldinger

Foto: Shutterstock

Valgkomiteen redegjør her for lokalavdelingenes tilbakemelding på innstilling av kandidat til vervet som visepresident for fag- og profesjonspolitikk.

Den 27. november varslet daværende visepresident, Heidi Tessand, at hun ønsket å trekke seg fra vervet. Sentralstyret ga deretter den nyvalgte valgkomiteen i oppdrag å innstille en kandidat som kunne få bred støtte i lokalavdelingene. Det ble gjennomført rekruttering av kandidater med lokalavdelingene som forslagsstillere og det kom forslag til flere kandidater. Kandidatene ble intervjuet av valgkomiteens representanter 12. februar.

Arnhild Lauveng innstilt som kandidat

Deretter innstilte valgkomiteen Arnhild Lauveng etter møte 19. februar. Innstillingen ble sendt ut til lokalavdelingene med forespørsel om eventuell støtte og innsigelser. Den 18.mars hadde alle kommentarer innkommet og de ble sammenfattet i valgkomiteens møte samme dag. Lokalavdelingene uttrykte bred støtte til den innstilte kandidaten. To lokalavdelinger avsto fra å svare med henvisning til uenighet om prosessen, mens en lokalavdeling ønsket å støtte en annen kandidat. Ingen av lokalavdelingene uttrykte imidlertid noen innsigelser på den innstilte kandidaten. Flere lokalavdelinger påpekte at det var nødvendig med en rask og god avgjørelse.

Med dette ønsker valgkomiteen å fullføre sin innstillingsprosess av Arnhild Lauveng til vervet som visepresident for fag- og profesjonspolitikk med bred støtte i foreningens lokalavdelinger. Innstillingen overleveres Sentralstyret ved president for videre behandling. Valgkomiteen vil understreke at de har ønsket å gjøre denne prosessen så åpen og grundig som mulig. Imidlertid tar vi gjerne imot tilbakemeldinger fra lokalavdelingene for fremtidig saksarbeid.

Vi vil takke for engasjement og det grundige arbeidet som har blitt gjort i alle lokalavdelinger.

Valgkomiteen ved nestleder, Jan Ivar Ernø

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.