Harvard og Aker Scholarship inviterer til møte

Her får du vite mer om muligheter for støtte til din master- eller doktorgrad i utlandet.

Stiftelsen Aker Scholarship støtter master- eller doktorgrad tatt ved ni verdensledende universiteter. Kunne dette vært noe for deg? Meld deg på digitalt informasjonsmøte. 

Informasjonsmøte om stipend i utlandet

  • Tirsdag 5. september, kl. 16:00 
  • Digitalt oppmøte 
  • Åpent for norske studenter innenfor alle fagområder 
  • Meld deg på  HER  
  • Bli med på  Facebook  

– Stipendet gjorde at jeg kunne fokusere på å lære mest mulig i et verdensledende fagmiljø. Jeg er veldig takknemlig for at Aker ga meg mulighet til det. 

Det sier psykolog Eivind Brant, som selv fullførte en mastergrad i folkehelse og helseledelse ved Harvard University i fjor. Med økonomisk støtte fikk han mulighet til å delta enda mer i fagmiljøet under utdanningen.

– Studier på Harvard kan være veldig dyre, og uten stipend måtte jeg ha brukt tid på deltidsjobb i stedet for på læring. Selv om kursene er veldig gode, er det vel så mye læring i diskusjoner og seminarer som foregår utenfor klasserommet, sier han. 

Sammen med Emma Lengle og Hanne Dahl Vonen, som selv studerer og har studert ved Harvard, skal Brant snakke om sine erfaringer fra studiene og støtteordningen. Lengle er utdannet lege ved UiO og har tatt Master i «Quantitative Methods», og Vonen studerer ved medisin og forskerlinjen på NTNU og skal nå ta Master i «Epidemiology» ved det anerkjente universitetet i Cambridge. 

Det digitale møtet arrangeres i samarbeid med Norsk medisinstudentforening, Aker Scholarship og Harvard T.H. Chan School of Public Health. 

Psykolog og tidligere masterstudent ved Harvard T.H. Chan School of Public Health, Eivind Brant, kommer for å snakke om sine erfaringer fra studiene og støtteordningen til Aker Scholarship.

Med fra Harvard kommer Charlie Dill og Kathy Austin. De forteller mer om Harvard T.H. Chan School of Public Health og hvilke studiemuligheter som finnes for personer med interesse for helse og mennesker. 

Mange muligheter 

Eivind Brant er glad for at han fikk økonomisk støtte under sitt opphold på Harvard. I tillegg til dekning av skolepenger og levekostnader, fikk han også praktisk støtte. 

– Det var utrolig nyttig. Jeg har aldri studert i utlandet før, og det er mange problemstillinger jeg aldri hadde tenkt på. Da var det veldig fint å ha noen jeg kunne spørre, som kjente både Harvard og kulturen i Boston fra før. 

Brandt mener at studiet passer for alle som er faglig sterke, og som har et brennende engasjement for å forbedre livet til mennesker gjennom systemarbeid. Harvard tilbyr flere ulike profiler man kan velge mellom, som befolkningshelse (epidemiologi), global helse eller helseledelse. De har også et ettårig masterprogram som de fleste norske psykologer er kvalifisert for. 

– Et garantert godt valg!

– Det aller beste er alle de fantastiske menneskene jeg har møtt. Stipendiater, medstudenter og professorer. Det er en fantastisk gjeng med engasjerte og ekstremt dyktige fagpersoner fra veldig ulike fagfelt - flotte folk som jeg har lært utrolig mye av, forteller Brandt. 

På møtet vil du blant annet på svar på: 

  • Hvilke studieprogram finnes? 
  • Hvilke kvalifikasjoner må du ha? 
  • Hvordan fungerer opptaksprosessen? 
  • Hvilke ulike støtteordninger kan du få?

Han er glad for støtten han fikk av Aker Sholarship og alt han lærte da han skrev sin Master of Public Health. Det ønsker Brandt at også flere skal få oppleve. 

– Jeg anbefaler utdanningen og støtteordningen til alle jeg kan. Hvis du er faglig dyktig og engasjert, er det en helt fantastisk mulighet. Det er garantert et godt valg!

Emneord: harvard

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.