Akershus vil ha Tommy Sotkajærvi som president

Tommy Sotkajærvi

Akershus lokalavdeling har nominert Tommy Sotkajærvi til president i Psykologforeningen. Nominasjonen kommer kort tid etter at valgkomiteen innstilte Håkon Skard.

Sotkajærvi er spesialist i samfunnspsykologi og jobber i dag som psykolog i Røyken kommune. Han har tidligere jobbet i spesialisthelsetjenesten der han hadde verv som foretakstillitsvalgt.

Sotkajærvi har levert et knippe bloggtekster til psykologforeningen.no, og ble introdusert som blogger våren 2017 gjennom intervjuet Med mennesker som råstoff .

Presidentkandidaten er oppvokst i Finnmark, har samiske røtter og har erfaring fra å jobbe som psykolog i distrikts-Norge, opplyses det i nominasjonsbrevet fra leder i Akershus lokalavdeling, Joan Sigrun Nygard.

Valgkomitéens innstilling

I februar fremmet Oslo lokalavdeling psykologspesialist Håkon Skard som presidentkandidat. Skard jobber ved Vinderen DPS og er universitetslektor ved Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo. Skard har fått støtte for sitt kandidatur også fra lokalavdelingene i Buskerud, Vestfold og Møre og Romsdal. Også Troms kom nylig på banen med en tommel opp for Skard.

Skard ble 29. april innstilt til presidentvervet av en samlet valgkomité

Det er fortsatt mulig å foreslå kandidater til president og visepresidenter, til sentralstyret og andre verv. Siste frist er 2. oktober. Forslag sendes Sentralstyret ved generalsekretær  Ole Tunold . Nye forslag vil bli bekjentgjort for medlemmene umiddelbart.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.