Psykologi verden rundt

Merry Bullock

Merry Bullock

Ønsker du innblikk i hvordan det står til med psykologifaget og psykolog-
profesjonen i andre land, kan den nye portalen til International Union of Psychological Science være noe for deg. Redaktør Merry Bullock ønsker din dugnadsinnsats hjertelig velkommen.

På nettsiden Psychological Resources Around the World får du innblikk i organisasjons- og utdanningsstruktur, sammendrag fra internasjonale konferanser, etiske retningslinjer etc.

Du finner alt fra tilløp til det som kan bli en ressursbank for nasjonale erfaringer med hvordan man skal tilby best mulig psykisk helsehjelp etter kriser og katastrofer til oversikt over anerkjente databaser for forskning.

Redaktør og ildsjel Merry Bullock sier tanken blant annet er å lære av hverandre på tvers av landegrensene.

- Nasjoner som ikke er kommet så langt i utviklingen av for eksempel etisk regelverk og profesjonsbevissthet, kan søke i portalen og la seg inspirere av det de finner, sier hun.

Til daglig leder Bullock kontoret for International Affairs i American Psychological Association (APA). Hun understreker at portalen er under utbygging og i stor grad er dugnadsbasert.

Et eget kontaktskjema er utviklet for leser som vil gi informasjonstips og formidle nettressurser som portalen kan viderebringe.

For spørsmål, kontakt Merr Bullock på epost editor-pratw@iupsys.org .

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.