Nye rutiner ved påmelding til klinisk voksenpsykologi

Fra 2014 består fordypnings-
program i klinisk voksenpsykologi av fire moduler. Du må nå melde deg på alle disse fire modulene dersom du ønsker å ta hele fordypningen i klinisk voksenpsykologi. 

Du må gjennomføre modul 1 først, og så fra 2-4 i stigende rekkefølge. Det er altså ikke lenger bindende påmelding til hele fordypningsprogrammet i klinisk voksenpsykologi. 

Modulene skal tas jevnt fordelt over en to-års periode i henhold til reglementet, og det stilles fremdeles krav til samtidighet med fordypningspraksis. For å sikre dette anbefales det at man melder seg på de fire modulene samtidig.

Fordypningskursene til fordypningen klinisk voksenpsykologi blir organisert i følgende moduler:

Modul 1: Individualterapi

Tre samlinger á to dager. Når du melder deg på til 1. samling er du automatisk påmeldt samlingene to og tre i denne modulen. Det er bindende påmelding til alle tre samlingene (samling 1, 2 og 3).

Modul 2: Utredning og testing

En samling á to dager (samling 4).

Modul 3: Gruppeterapi

To samlinger á to dager. Når du melder deg på til 5. samling er du automatisk påmeldt 6. samling i denne modulen. Det er bindende påmelding til begge samlingene i denne modulen (samling 5 og 6).

Modul 4: Alvorlige psykiske lidelser

To samlinger á to dager. Når du melder deg på til 7. samling er du automatisk påmeldt 8. samling i denne modulen. Det er bindende påmelding til begge samlingene i denne modulen (samling 7 og 8).

NB! Avmeldingsfrist er 5 uker før hver modul

Ved spørsmål, kontakt Nina Knapper Lunde , tlf 23 10 31 55.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.