Kristian Knudsen 1959-2012

Det er med dyp sorg vi fredag 6. juli mottok meldingen om at sentralstyremedlem Kristian Knudsen døde 1. juli. I fjor ble han alvorlig syk. Vi hadde i det lengste håpet at alt ville bli bra, men nå måtte han gi tapt etter et lengre tids sykeleie. Han bisettes fra Nordreisa kirke tirsdag 10. juli.

Kristian var spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han arbeidet i institusjoner for unge misbrukere, PPT, for oppsøkende tjenester i Oslo og i det tidligere fylkeskommunale barnevernet. Frem til han ble syk arbeidet han ved Senter for psykisk helse i Nord-Troms på Storslett.

Kristian var aktiv i Psykologforeningens lokalavdeling i Troms fra 1994 og ledet avdelingen i flere perioder. Han gjorde seg bemerket som en ivrig tillitsvalgt og en dyktig forhandler, og var delegat til flere landsmøter. Det var både et opplagt og godt valg at han i 2007 ble medlem av Psykologforeningens sentralstyre og gjenvalgt i 2010. Her møtte han alltid godt forberedt, med stort engasjement og en genuin interesse for foreningens videre utvikling.

Vi kjente Kristian som en helt usedvanlig snill og vennlig kollega med et uoppslitelig godt og smittende humør. Han vil bli dypt savnet. Nå tenker vi på hans familie og hans mange nære og gode kolleger som må bære sorgen og savnet etter Kristians alt for tidlige bortgang.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.