Collage med forsider av Psykologtidsskriftet

Tidsskriftet

"I 2019 setter Tidsskrift for Norsk psykologforening standarden for norske fagtidsskrifter", skriver juryen. Les hele begrunnelsen på Psykologtidsskriftets nettsider.

Rune Frøyland

– I samarbeid med helsemyndighetene gjør vi det vi kan for å ivareta pasientenes behov, sier visepresident Rune Frøyland.

Kvinne som ser på en behandler på en skjerm

Her finner du anbefalinger for bruk av videoløsninger i pasientbehandling under koronapandemien.

Her finner du informasjon om hvordan privatpraktiserende psykologer kan opprettholde sin praksis under koronaviruset.

Illustrasjonsbilde

Oppgjøret i privat sektor er utsatt på grunn av koronakrisen. Det betyr at også oppgjørene i offentlig sektor utsettes.

Håkon Kongsrud Skard

Kommentar

Koronaviruset har medført merkbare endringer for oss alle. Psykologforeningen og psykologer bør bidra til at samfunnet kommer seg best mulig gjennom pandemien.

Valgkomiteen ønsker med dette å bidra til at lokalavdelingene har den nødvendige oversikt for å gi tilbakemelding på vår innstilling til visepresidentvervet.

Tommy Sotkajærvi

Tidsskriftet

Tommy Sotkajærvi er oppnevnt som leder for Psykologforeningens nye klimautvalg.- Det er på høy tid at Psykologforeningen engasjerer seg i klimaspørsmål, sier han til Psykologtidsskriftet.

En ny rapport fra SINTEF slår fast at ett år med pakkeforløp i psykisk helse og TSB hverken har gitt bedre pasientbehandling eller mindre arbeidspress.

Før årets lønnsoppgjør er det viktig at vi har riktig arbeidsgiver registrert på alle medlemmer.

Blogg

Blir vi sykere eller lykkeligere av å kjenne mer etter? Bør vi bli bedre kjent med oss selv, eller er vi allerede selvopptatte, navlebeskuende, engstelige og deprimerte nok som det er?

Blogg

I sin blogg på Dagens Medisin skriver Håkon Skard om behovet for en mer helhetlig hjelpetjeneste for barn og unge.

2 kvinner og en tenåringsjente som holder blomster

Hedret for sin åpenhet om psykiske lidelser og selvmord.

Tidsskrift for Norsk psykologforening søker ny sjefredaktør. Søknadsfrist 21. februar.

mennesker som løfter store klosser over hverandre

Testdagen 2020 på Zoom!

På grunn av koronasituasjonen valgte vi å arrangere Testdagen 2020 digitalt 9. november. Vi hadde med oss et flott team av forelesere, ledende på sine felt. Her finner du presentasjonene deres.