Aktuelt

Før årets lønnsoppgjør er det viktig at vi har riktig arbeidsgiver registrert på alle medlemmer.

Blogg

Blir vi sykere eller lykkeligere av å kjenne mer etter? Bør vi bli bedre kjent med oss selv, eller er vi allerede selvopptatte, navlebeskuende, engstelige og deprimerte nok som det er?

Blogg

I sin blogg på Dagens Medisin skriver Håkon Skard om behovet for en mer helhetlig hjelpetjeneste for barn og unge.

2 kvinner og en tenåringsjente som holder blomster

Hedret for sin åpenhet om psykiske lidelser og selvmord.

Tidsskrift for Norsk psykologforening søker ny sjefredaktør. Søknadsfrist 21. februar.

mennesker som løfter store klosser over hverandre

Testdagen 2020

Testdagen 2020 har som ambisjon å gjøre en oppsummering av status for team- og teamorganisering i arbeidslivet.

Håkon Skard på høring i Stortinget

Folk må få likeverdig og helhetlig hjelp for både psykiske og fysiske helseproblemer. Tilbudet i dag er ikke godt nok.

Blogg

Det er lett å være enig med psykolog Rut Appelkvist når hun i sin  Ytring på NRK  skriver at normale utfordringer i livet ikke er sykdom.

Mann står på talerstol

Flere nye sykehusbygg og bedre tid i arbeidshverdagen var sentrale budskap da Helseminister Bent Høie i dag holdt den årlige sykehustalen.

barn og voksne i en flyktningleir

Psykologforeningen støtter oppropet om at barna i Moria må evakueres og at regjeringen må bidra til å finne en felles europeisk løsning for barna i leiren.

Puslespillbiter

Visepresident for fag- og profesjonspolitikk trakk seg fra vervet i slutten av november. Valgkomiteen går nå ut for å få inn forslag til kandidater til dette vervet.

Håkon Skard foran et vindu

Fra 1. januar må alle landets kommuner ha et psykologtilbud. Samtidig forsvinner pengepotten som har finansiert mange av kommunepsykologene. – Vi frykter en reell nedbygging, sier Håkon Skard til Dagsavisen.

Noen som har tid til lytte, noen som kan gi deg råd og informasjon? Her finner du en liste over hjelpetelefoner og nettsider hvis du trenger hjelp og veiledning. Mental Helses hjelpetelefon og Kirkens SOS holder døgnåpent også i julen.

Rusreformutvalget overleverte i dag sin utredning til helseminister Bent Høie, som kalte dette en historisk dag for norsk ruspolitikk.

Kvinne som foreleser foran en gruppe

Overgangsperioden for spesialistutdanningen etter gammel ordning utgår den 31.12.2019.