Aktuelt

Asle Hoffart har viet et helt arbeidsliv og nesten 40 år til å behandle og forske på angst. Nå tildeles han Kongens fortjenestemedalje.

Medlemsnytt

Foreningsarbeid er lagarbeid, noe vi nyter godt av som individer og fellesskap. I dette tilfellet er det jeg som individ som har nytt godt av det.

Opptrappingsplanen for psykisk helse

– I denne opptrappingsplanen treffer regjeringen på planken med gode intensjoner for psykisk helse, men de tar ikke sats, sier Arnhild Lauveng, fungerende president i Psykologforeningen.

Danske Bank går ut av det norske privatmarkedet. Akademikerne Pluss venter at ny banktilbyder vil bli avklart i løpet av juni, og vil informere nærmere om framtidig tilbud. Du som medlem trenger ikke å foreta deg noe på nåværende tidspunkt.

Mer enn to millioner nordmenn er fagorganisert, og sterkest er veksten blant de høyt utdannede.

Psykologprisen 2023

Gro Christensen Løhaugen har viet yrkeslivet sitt til en sårbar og glemt pasientgruppe. Nå belønnes hun med Psykologprisen.

Innsatte i norske fengsler får ikke nødvendig helsehjelp, og noen blir utsatt for uverdig og nedverdigende behandling.

Vi oppfordrer alle skeive og streite til å stille opp bak Psykologforeningens regnbuefargede logo i paraden lørdag 1. juli 2023. 

7. til 8. september er det duket for to spennende dager med faglig påfyll og inspirerende foredrag på Oslo Kongressenter. 

«Da jeg så det uendelige berget av esker med lopper som måtte sorteres, ble jeg kvalm. Men så skjedde det noe vidunderlig,» skriver fagsjef Kim Edgar Karlsen i Medier 24.

Tverrfaglig samarbeid

På Jæren i Rogaland jobber helsetjenesten tverrfaglig. – Det er til det beste for pasientene. Alle får brukt sin kompetanse i fellesskap, og vi får løftet pasienten sammen, forteller overlegen og psykologen i Hå.

Medlemsnytt

«Det blir flere eldre i Norge. Hvis vi skal ta vare på dem på en god måte, samtidig som resten av samfunnet skal fungere, trenger vi all tilgjengelig arbeidskraft», skriver fungerende president Arnhild Lauveng.

Det er vedtatt nye utfyllende bestemmelser for veiledning, som inkluderer krav til direkte observasjon. 

Helsepersonellkommisjonen

Psykologforeningen fremmer kritikk, og løfter blant annet unge uføre i vårt høringssvar til helsepersonellkommisjonen.

– Vi er fornøyde med starten på årets lønnsoppgjør, og at vi i år kom til enighet uten mekling i de sentrale oppgjørene. Nå gjenstår en viktig forhandlingsjobb for våre dyktige tillitsvalgte ute i virksomhetene, sier visepresident Hanne Indregard Lind.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.