Aktuelt

Noen som har tid til lytte, noen som kan gi deg råd og informasjon? Her finner du en liste over hjelpetelefoner og nettsider hvis du trenger hjelp og veiledning. Mental Helses hjelpetelefon og Kirkens SOS holder døgnåpent også i julen.

Rusreformutvalget overleverte i dag sin utredning til helseminister Bent Høie, som kalte dette en historisk dag for norsk ruspolitikk.

Kvinne som foreleser foran en gruppe

Overgangsperioden for spesialistutdanningen etter gammel ordning utgår den 31.12.2019.

Forsiden på NOU Tvangsbegrensningsloven

Psykologforeningen er positive til det nye lovutkastet, men mener det vil kreve store endringer i helsetjenesten.

Kalenderluker med bilder av en kvinner og en mann

Psykologforeningens julekalender

I år har vi laget julekalender! Hver dag åpner vi en ny luke hvor en psykolog gir oss et innblikk i sin arbeidsdag. Følg kalenderen på Instagram.

to personer på bryggen i Bergen under en paraply

Påmeldingen er nå åpnet for festspillkursene 28. og 29. mai i Bergen.

President Håkon Kongsrud Skard skriver om nasjonal helse og sykehusplan i sitt første blogginnlegg på Dagens Medisin.

10 unge voksne står ved siden av et juletre

Jeg har hatt det privilegium å være studentdelegat på Norsk psykologforenings femtende landsmøte.

Blogg

Det nærmer seg jul. Voksne og barn går til innkjøp av julekalender. Alt har sin kalender. Kalender koster penger. Gode opplevelser er derimot gratis.

delegater som stemmer på landsmøtet

Her får du en oppsummering av de viktigste sakene og vedtakene som ble gjort på landsmøtet.

Etter tre år som visepresident med ansvar for fag- og profesjonspolitikk, meldte Heidi Svendsen Tessand i dag at hun trekker seg fra vervet.

1 kvinne og 2 menn foran et vindu

Landsmøtet 2019

Håkon Kongsrud Skard er valgt som foreningens politiske leder de neste tre årene. Heidi Svendsen Tessand og Rune Frøyland er gjenvalgt som visepresidenter.

Bilde av en presentasjon med publikum foran

Landsmøtet 2019

Arbeid og utdannelse: påvirkningsfaktorer og inkluderingsarenaer er vedtatt som Psykologforeningens nye hovedsatsningsområde.

Gruppe som stemmer ved valg

Tidsskriftet

Psykologforeningens landsmøte vedtok å innlemme klinisk helsepsykologi som ny spesialitet i foreningens spesialistutdanning.

Mann som holder foredrag

Landsmøtet 2019

- Alle utfordringer i samfunnet har et psykologisk perspektiv og vi trenger psykologi mer nå enn noensinne.