Aktuelt

Odelstinget vedtok 15. juni å moderere lovforslaget som ville ha gjort det til en plikt å forklare seg for Olsen-utvalget . Utvalget gransker drap begått av personer med kjent psykisk lidelse.

Leseren står fritt til å kommentere artikler og bloggtekster som publiseres på psykologforeningen.no. Alle kommentarer overvåkes av moderator. Moderator forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer:

Hvordan nærme seg kulturregulerte og tabubelagte områder uten å krenke pasienten? Slik lyder det sentrale spørsmålet i rapporten ”Likeverdig helsetjeneste. Om helsetjenester til ikke-vestlige innvandrere”.